Meru

 Galerii de Arta  #  HUB Cultural  #  Promotor de Jazz  #  Ateliere individuale si comune de lucru cu tehnici artistice  #  Cafenea

Meru Iasi se afla la baza dealului Copou, la etajul unei cladiri monument istoric care a apartinut familiilor Conachi si Rosetti, a fost vizitata de regii Carol I si Ferdinand, a fost sediul Securitatii pentru 2 ani, Banca si magazin de piane.  A gazduit Inventica, Editurile Junimea si Timpul.

Ca idee/concept, s-a nascut cu multi ani in urma, dar s-a materializat in septembrie 2013. Amintim Clubul Creatorilor, platforma premergatoare Meru, infiintata in octombrie 2011. Fara a ”sta cu mana intinsa” pentru fonduri publice si fara a astepta gazduirea intr-un spatiu instiutionalizat, ne-am unit fortele fizice, morale, intelectuale si financiare si am indraznit sa testam o idee mai veche.

Am revitalizat o cladire incarcata de istorie, o protejam prin dinamica activitatilor noastre si am creat o platforma prin care tinerii gasesc o legatura mai usor accesibila catre cultura in general si arta in special.

PROIECTELE NOASTRE

project-thumbnail
Platforma Meru

Vino sa coagulezi comunitatea printr-o campanie de comunicare cu scopul de a promova o platforma prin care tinerii gasesc o legatura mai usor accesibila catre cultura in general si arta in special.

Afla mai multe detalii

AVEM NEVOIE DE: UI UX FRONT END DEVELOPER PROJECT MANAGER BACKEND DEVELOPER QA AUTOMATION TESTER